Om Sati

Hej och välkommen till min värld!

Så fint att du ville titta in!

Det här är jag och det jag gör nu, efter ett liv fullt av personlig utveckling. Jag började tidigt min egen förändringsprocess med ett inre beslut – att jag alltid skulle gå emot min rädsla! Mer än 40 år senare har jag ett liv som djupt lycklig och tillfreds och arbetar med det jag älskar att göra!

Min livsväg och mina val har inte alltid varit lätta och ibland har det känts som om jag har behövt gå igenom allt som en människa någonsin behövt vara med om för att vara där jag är idag. Jag förlorade tidigt min mamma, var svårt deprimerad som tonåring och gick igenom några år då alkohol, droger och promiskuöst beteende dominerade mitt liv. Strax innan jag fyllde 22 så hade jag något som jag i efterhand kommit att se som ett slags andligt uppvaknande. Den händelsen gjorde att jag ganska plötsligt kunde släppa mitt destruktiva leverne och att jag började gå i terapi och meditera regelbundet.

Mitt vuxna liv har fyllts av resor till alla världens kontinenter (utom Australien) och en stor mängd kurser och workshops för många världsledande lärare. Dessutom är jag en bokslukare och läser i snitt över 100 böcker om året varav det mesta inom området självhjälp. Man kan med rätta kalla mig för en nörd på området personlig utveckling och jag bygger hela tiden på mina kunskaper med både egna erfarenheter och nya rön.

När jag var 30 började jag undervisa i yoga. Jag fick snabbt en trogen och uppskattande kundkrets och kunde efter några år släppa mitt arbete som sjuksköterska och arbeta heltid som yogalärare och egen företagare. Efter yogaklassen var det alltid en stunds samtal för dem som hade frågor. Ofta var det någon som ville prata med mig mer privat och tyckte att de blev hjälpta av de samtalen fast jag inte tyckte att jag ”gjorde” något annat än att lyssna. Funderingar kring vad det var jag gjorde ledde till att jag gick en utbildning i psykoterapi (steg 1) och sedan även en till coach. Och det var i coachingen jag riktigt hittade hem!

När jag 2006, efter två barn och en ryggskada, till slut bestämde mig för att släppa yogaklasserna så byggde jag istället upp kärnan i min verksamhet kring coachande samtal. Först coachade jag mest i de yogakretsar jag rört mig i, men allt eftersom åren gått så har jag mer och mer vänt mig till kreativa egenföretagare och människor i ledande positioner.

Mer om hur jag arbetar nu kan du läsa HÄR (länk).


Curriculum Vitae

Om Sati

Ett stort antal kurser, resor och många personliga djupa upplevelser och genombrott är svåra att fånga på papper, men här är ett försök. Om du vill se ett axplock från mitt CV (och kanske samtidigt få inspiration till ditt eget) så klickar du på länken nedan.

Sati’s CV (länk)