Boken Livsskolan

tolv lektioner för känslomässig läkning, personlig utveckling och inre frihet

Det går att läka från även de svåraste sakerna som händer i livet.

Med avstamp i sitt eget barndomstrauma, när hennes mamma blir sjuk i bröstcancer, berättar Sati självutlämnande och starka berättelser från sitt liv, varvat med klargörande övningar för den som själv behöver läka eller vill utvecklas på sitt eget sätt. 

”När jag var tolv ville jag dö” – så börjar boken.

Hennes mamma har nyligen dött och den lyckliga barndomen på Barbados är över. Vi får följa Sati genom stökiga ungdomsår till ett vuxenliv där hon genom olika livslektioner lär sig ta ansvar för sig själv, läka känslomässigt och växa som människa. Detta leder henne in på en bana där personlig och inre utveckling får högsta prioritet och hennes sanningar fördjupas genom meditation, reflektion och olika övningar.

Satis inträngande studier om livet resulterar i kunskaper och visdomar från ett flertal utvecklingsvägar, vilka i boken serveras på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Hon reflekterar över sina erfarenheter utifrån sitt yrkesperspektiv som coach samt ger förslag på övningar som kan hjälpa läsaren att själv fördjupa sin väg till ökad självkännedom, känslomässig läkning, inre frid och frihet.

Läs ett utdrag ur boken på Livsskolans egna sida. 

Köp boken här:

Välj din önskade bokhandel och klicka på länken så öppnas köpsidan i ett nytt fönster.

Köp som e-bok:

Din e-bok laddas ner direkt och du kan läsa den på din läsplatta eller telefon.