Coaching för småföretagare

pexels-pixabay-2159

Rivstarta ditt företag

När man är ny som företagare är det lätt att bli upptagen med att göra ”fel” saker. Det här coaching/mentor paketet fokuserar på att lära dig göra det du behöver för att snabbt komma igång. Du får både sessioner med Sati och hemuppgifter där du lär dig hitta din målgrupp, skapa attraktiva paket, upprätta varumärke, börja marknadsföra och sälja. Allt med syfte att snabbt börja få inkomster i ditt företag. 

Skapa magi i ditt företag

För dig som redan startat företag eller är i en fas där du gör en omstart, kommer Sati som coach och mentor att hjälpa dig sätta dina mål och hitta de smartaste strategierna för att nå dem. Med dessa samtal går det snabbare än du skulle kunna åstadkomma själv. Du kan förvänta dig att accelerera din företagsutveckling och komma förbi de hinder du står inför. Vare sig du upplever att de är i dig själv eller i omvärlden.

magic
meditation 3

Må bra som företagare

Att vara småföretagare kan vara väldigt ensamt. Speciellt utsatt kan man känna sig om man även drabbas av oförutsedda livshändelser, relationsproblem eller konflikter. Att i de situationerna ta stöd av en coach som även har terapeutkompetens kan vara det smartaste du kan göra.