• ”Efter 20 år av terapi och personlig utveckling trodde jag att jag visste vem jag var, men mötet med Sati visade att jag hade mycket mer att utforska, förstå och uppleva. Med en otrolig skärpa, närvaro och kunnighet utmanar hon mina rädslor och trygghetsmönster så att jag får upptäcka nya sidor av mig själv och möjlighet att leva mitt liv på ett friare sätt. Idag är jag oändligt tacksam för hur våra fina och utmanande samtal har givit mig en helt ny upplevelse av livet.”

  Anders Wiman Entreprenör och företagare
 • ”För 20 år sedan, när jag var stressad kommunanställd, träffade jag yogaläraren Sati som hjälpte mig att stanna upp och lyssna inåt. Jag fann kraft och kreativitet som ledde till att jag startade eget. Några år senare stockade livet sig och då visade coachen Sati nya verktyg att förstå och utveckla mig själv. När livet krånglar är Sati en tydlig, empatisk och osentimental vägledare som ger energi att ta tag i det som behövs. Även när livet leker är Sati en underbar coach och livslärare. Sati klappar inte medhårs utan hjälper till att reda ut tovorna och det är jag mycket tacksam för.”

  Katharina Prager Konsult och utbildare
 • "Jag kan inte nog rekommendera Sati som coach, mig har hon hjälpt på ett fantastiskt sätt! Hennes breda kompetens är ovanlig – hon använder sig av den för att likt en CSI leta sig fram till kärnan av problemet. Att hon dessutom har lika lätt till skratt som till allvar gör arbetet med henne både meningsfullt och roligt! Jag är idag mycket säkrare tack vare den hjälp jag fått!"

  Maja Stenram Lärare och musiker
 • ”Coachingen med Sati har fått mig att sätta ord på det som pågår för mig både privat och yrkesmässigt samt att jag kunnat skilja de två processerna från varandra. Att få ordning på det, tillsammans med att ha fått större förståelse för mina styrkor och behov, har lett till att jag blivit både lugnare och tydligare som människa samt att jag klarar av att leverera i mina yrken på en betydligt högre nivå.”

  Charlotte Signahl Föreläsare och entreprenör
 • ”Det (coachingen med Sati) började som en kontakt för alla mina problem med min exfru, men har sedan blivit till något som handlar om mig, för mig."

  Anders L Entreprenör
 • "Jag kan varmt rekommendera coaching med Sati. Sati ser helheten, vågar ställa utmanande frågor som gör att man tänker vidare och kommer till bättre och mer heltäckande insikter. Sati har också en holistisk syn på hela människan utifrån sina olika yrkesroller, vilket har varit mycket bra för mig med mina olika utmaningar i både kropp och själ."

  Anna Milenkoviç Affärsutvecklare
 • ”When I started preparing for wedding and family I began to realise that something was ”eating” me. There was this knot inside of me from the past and I was also under tremendous stress att work. I kept procrastinating finding a solution until I had the opportunity to have a (try-out) session with Sati. I committed to the full coaching programme and it’s the best decision that I could ever have made for myself and my family. Already in the first session we were touching both the knot and the stress, and without understanding how, I was obtaining tools, thoughts and systems for helping me work through them both. It was an amazing experience to be part of.”

  Emma W PhD
 • ”Att vara egen företagare är att vara mångsysslare. Ibland rullar inte alla delar på i den takt man önskar och det var i ett sådant läge jag fick hjälp av Sati. Hon har hjälpt mig att komma vidare i mitt företagande genom sin stora kunskap och förståelse runt det som handlar om att driva företag. I kombination med hennes coachingkompetens blir det väldigt effektivt. Hon får mig att lyfta fram och medvetandegöra det jag tycker är svårt och att hitta en väg framåt.”

  Lena Jöhnemark Coach och konsult
 • "I Sati's coaching påminns jag om och blir ständigt guidad tillbaka till min kraftzon, där jag tar de bästa besluten för mig själv. Sati är följsam i sin coachning, anpassar och lägger ribban så jag hela tiden utvecklas och kommer framåt. De givande samtalen förs i en dialog där tonen är vänlig, intelligent och stundtals humoristisk. Mitt intellekt och hjärta får då samverka på ett för mig givande och expanderande sätt. Jag kan verkligen rekommendera Sati som coach."

  Åsa Borell Sjuksköterska

Få Sati's Inspirationsbrev

Ja tack, jag vill ha Sati's videos, tips och nyheter direkt i min maillåda så länge jag själv vill!