• "Sati hold my space masterfully, tenderly offering some hints of information with high relevance for my purpose. Sati has a powerful and kind presence! What changes did you experience/notice as a result of coaching with Sati? I progressed in key areas in my private and professional life. What did you learn about coaching as a result of working with Sati? The value of giving room and space for my thinking and the value of having full focus on me as coachee."

  Jan George Kristianssen CEO and CFO of Erickson Coaching Nordic
 • "Jag har gått i coaching i ca ett år för att uppnå förändring såväl privat som professionellt. Det jag har lärt mig är att förändring är möjlig och det jag har fått som resultat är att ha uppfyllt de mål jag satte upp vid coachingens början, både privat och professionellt. Jag har upplevt coachingen som stundtals utmanande, men det var vad jag ville också. Som helhet bra, främst då jag uppfyllt mina mål - ny jobbsituation och ett väsentligt bättre välbefinnande. Sati är engagerad, utmanande om man så önskar och besitter mycket kunskap relaterat till personlig utveckling. Jag kan absolut rekommendera Sati som coach."

  Marcus C COO
 • "Sati is a pure source of wisdom! She is not only an incredible knowledgeable and skillful coach, but she also has such fine antennas and emotional intelligence to find the right approach for any client in record time. That being said, you´ll guaranteed make great progress under her guidance. She is such a warm and loving person who holds space for you – and as cherry on the cake – I always had a good laugh with her, too. Thanks so much Sati!"

  Julia Schuchardt Marketing Manager
 • "Det går att förändra sin situation till något mycket bättre genom att komma till insikt! Jag har med stöd av coachingen ändrat min livssituation på ett mycket positivt sätt och successivt hittat tillbaka till mig själv. Jag har lärt mig att det går att återta sitt liv och att det inte behöver innebära så stora "ingrepp" eller skapa så stor turbulens som jag till en början trodde. Jag uppnådde resultat mycket snabbare än vad jag trodde var möjligt. Med rätt hjälp har jag på mindre än ett halvår hittat rätt i tillvaron. Stort tack, Sati!"

  Carl Herlitz Läkare/chef
 • Spontan feedback via mail maj 2020: "Hej Sati! Vill så gärna tacka för dagens session och berätta att när vi slutat kände jag så starkt att jag var befriad, både i kroppen, själen o sinnet, något hade släppt. Kände en stor lätthet och lättnad, det blev som luftigt mellan cellerna. Helt underbart. Tack!" Utvärdering efter coaching: "Dessa månader har varit mycket omvälvande och värdefulla för mig både personligt och professionellt. Det jag fått syn på och jobbat med har varit nödvändigt för min fortsatta utveckling i hela livet, både privat och professionellt. Det viktigaste jag fått är att jag på djupet vågar vara mig själv, att tro på att det är OK och att jag har något att ge.

  Kristina Lund Hoistad Högskoleadjunkt, coach, utbildningskonsult inom kommunikation, röst och presentation
 • "Jag gick i coaching för Sati i ett halvår och fick sätta ord på flera diffusa känslor och beteenden som jag anade men inte riktigt tagit tag i. Tack vare att jag fick hjälp att formulera dem, är jag nu på en mycket bättre väg vad gäller flera ovanor och beteenden. (Sati är en) Erfaren coach med en ocean av kloka insikter och inspirerande modeller som bryter in lagom - när det behövs input av något slag för att få processen vidare. Jag känner stor respekt för Sati och rekommenderar henne varmt."

  Ann-Sofie S Egen företagare
 • "Det viktigaste jag fått (av gruppcoaching med Sati) är att jag har blivit tydligare kring min affärsidé, målgrupp och nisch - både för mig själv och för mina blivande klienter. (Jag har fått) ökad självkänsla kring att jag klarar av mycket mer än jag tror trots motstånd, och jag har fått uthållighet att fortsätta tills min verksamhet är helt igång. Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera Sati. Hon är kunnig, proffsig, inkännande, rak, närvarande, tydlig och uppmuntrande. Hennes hjälp har varit guld värd i uppstarten av min egna verksamhet. Tack!"

  Catarina Fors Vägledare
 • "Det viktigaste jag har fått ut av coachingen är att jag har fått hjälp att fatta det beslut som är rätt för mig på ett välgrundat sätt och att göra själva beslutsprocessen så lindrig som möjligt. Jag brukar söka mig till Sati när jag står inför olika beslut och det kan jag rekommendera andra att göra. Hon hjälper mig att i grunden undersöka förutsättningarna och gör att jag sedan landar i ett välgrundat beslut. Sati är en mycket varm och medkännande person som trots sin värme inte räds för att ställa tuffa frågor, sådana frågor som behövs för att gå vidare och utvecklas."

  Susanna Elfors Entreprenör med fokus på hållbarhet, framför allt hållbart resande med tåg och hållbar stadsdelsutveckling
 • "Under mina månader med Sati har vi tillsammans öppnat många dörrar som gjort mig mycket mera medveten. Jag har nu bättre kontakt med mina känslor och bättre medvetenhet när prestationshjärnan spelar mig spratt, samt mer tillit till att det blir som det ska, bara jag är jag. Med sitt lugna inkännande, empatiska sätt gör Sati det lätt att våga vara sårbar och visa sitt äkta jag under sessionerna. Med sina direkta frågor skakar hon om och ger nya infallsvinklar. Jag kan verkligen rekommendera Sati som coach för dig som behöver hjälp att komma framåt i något område av ditt liv."

  Anneli Johansson Certifierad livscoach
 • "Jag gick i gruppen Mastermind 2020 när jag precis skulle bli mamma för första gången och skulle axla både mammarollen och företagarrollen samtidigt. Med hjälp av övningarna kunde jag lättare se vad som var viktigt för mig i år och vad som inte var det, och prioritera därefter. Trots att vi som deltagarna i Mastermind-gruppen var på helt olika ställen i livet kunde vi hjälpa varandra att utvecklas och få nya perspektiv på de frågor vi gick och bar på."

  Matilda Bergkvist Mångfaldskonsult och grundare av konsultbyrån Includer
 • "Jag har gått gruppen Mastermind 2020 och tyckt det var mycket bra och givande. Jag har gjort mål och skapat en tydlig bild av vad jag vill, vilket jag inte tror jag skulle gjort annars och jag har fått bekräftat sådant som jag tidigare känt och funderat på. Gruppstödet har varit värdefullt och det har varit effektivt med "läxor" mellan gångerna. Jag tycker att Mastermind passar alla, även de som anser att de inte har tid. Det är ett smart och effektivt upplägg. Man blir positivt överraskad hur mycket det ger att svara på frågor och dela med sig och det ger en extra dimension att arbeta med sig själv i en grupp."

  Lena Hellberg Utredare i staten
 • ”Efter 20 år av terapi och personlig utveckling trodde jag att jag visste vem jag var, men mötet med Sati visade att jag hade mycket mer att utforska, förstå och uppleva. Med en otrolig skärpa, närvaro och kunnighet utmanar hon mina rädslor och trygghetsmönster så att jag får upptäcka nya sidor av mig själv och möjlighet att leva mitt liv på ett friare sätt. Idag är jag oändligt tacksam för hur våra fina och utmanande samtal har givit mig en helt ny upplevelse av livet.”

  Anders Wiman Entreprenör och företagare
 • "Med Sati som coach fick jag den mix av omsorg och utmaning, som jag behövde – kände mig sedd, uppskattad och stärkt – och har med mig användbara pärlor och byggstenar in i oändligt många dimensioner av mitt liv framöver. Båda privat och professionellt."

  Mette Anthonsen Coach (PCC), egenföretagare och karriärvägledare
 • ”För 20 år sedan, när jag var stressad kommunanställd, träffade jag yogaläraren Sati som hjälpte mig att stanna upp och lyssna inåt. Jag fann kraft och kreativitet som ledde till att jag startade eget. Några år senare stockade livet sig och då visade coachen Sati nya verktyg att förstå och utveckla mig själv. När livet krånglar är Sati en tydlig, empatisk och osentimental vägledare som ger energi att ta tag i det som behövs. Även när livet leker är Sati en underbar coach och livslärare. Sati klappar inte medhårs utan hjälper till att reda ut tovorna och det är jag mycket tacksam för.”

  Katharina Prager Konsult och utbildare
 • "Jag kan inte nog rekommendera Sati som coach, mig har hon hjälpt på ett fantastiskt sätt! Hennes breda kompetens är ovanlig – hon använder sig av den för att likt en CSI leta sig fram till kärnan av problemet. Att hon dessutom har lika lätt till skratt som till allvar gör arbetet med henne både meningsfullt och roligt! Jag är idag mycket säkrare tack vare den hjälp jag fått!"

  Maja Stenram Lärare och musiker
 • ”Coachingen med Sati har fått mig att sätta ord på det som pågår för mig både privat och yrkesmässigt samt att jag kunnat skilja de två processerna från varandra. Att få ordning på det, tillsammans med att ha fått större förståelse för mina styrkor och behov, har lett till att jag blivit både lugnare och tydligare som människa samt att jag klarar av att leverera i mina yrken på en betydligt högre nivå.”

  Charlotte Signahl Föreläsare och entreprenör
 • ”Det (coachingen med Sati) började som en kontakt för alla mina problem med min exfru, men har sedan blivit till något som handlar om mig, för mig."

  Anders L Entreprenör
 • "Jag rekommenderar Sati för dig oavsett vilken fas du befinner dig i just nu i livet. Med hennes klarsynthet, pålästhet och genuina passion för att bidra till din personliga utveckling, kommer hon både utmana dig samtidigt som hon skapar en trygg miljö där du kan vara öppen och sårbar. Du kan lita på att du kommer att utvecklas utifrån hennes coachning och när du är färdig ha ett mer expanderat perspektiv på livet."

  Karl Borell Läkarstudent
 • "Jag kan varmt rekommendera coaching med Sati. Sati ser helheten, vågar ställa utmanande frågor som gör att man tänker vidare och kommer till bättre och mer heltäckande insikter. Sati har också en holistisk syn på hela människan utifrån sina olika yrkesroller, vilket har varit mycket bra för mig med mina olika utmaningar i både kropp och själ."

  Anna Milenkoviç Affärsutvecklare
 • ”When I started preparing for wedding and family I began to realise that something was ”eating” me. There was this knot inside of me from the past and I was also under tremendous stress att work. I kept procrastinating finding a solution until I had the opportunity to have a (try-out) session with Sati. I committed to the full coaching programme and it’s the best decision that I could ever have made for myself and my family. Already in the first session we were touching both the knot and the stress, and without understanding how, I was obtaining tools, thoughts and systems for helping me work through them both. It was an amazing experience to be part of.”

  Emma W PhD
 • ”Att vara egen företagare är att vara mångsysslare. Ibland rullar inte alla delar på i den takt man önskar och det var i ett sådant läge jag fick hjälp av Sati. Hon har hjälpt mig att komma vidare i mitt företagande genom sin stora kunskap och förståelse runt det som handlar om att driva företag. I kombination med hennes coachingkompetens blir det väldigt effektivt. Hon får mig att lyfta fram och medvetandegöra det jag tycker är svårt och att hitta en väg framåt.”

  Lena Jöhnemark Coach och konsult
 • "I Sati's coaching påminns jag om och blir ständigt guidad tillbaka till min kraftzon, där jag tar de bästa besluten för mig själv. Sati är följsam i sin coachning, anpassar och lägger ribban så jag hela tiden utvecklas och kommer framåt. De givande samtalen förs i en dialog där tonen är vänlig, intelligent och stundtals humoristisk. Mitt intellekt och hjärta får då samverka på ett för mig givande och expanderande sätt. Jag kan verkligen rekommendera Sati som coach."

  Åsa Borell Sjuksköterska

Få Sati's Inspirationsbrev

Ja tack, jag vill ha Sati's videos, tips och nyheter direkt i min maillåda så länge jag själv vill!