Vad vill DU fira?

Igår fick jag frågan på Facebook om hur länge jag haft mitt företag. Först svarade jag slentrianmässigt, sedan tittade jag på datumet och såg att det var på dagen 21 år sedan mitt första bolagsbevis kom! 
Det vill JAG fira!!!  😊

Att fira är viktigt! 

Många slarvar med det. Kanske inte du, men jag gör det ibland, trots att jag är coach! Om jag inte hade fått frågan på Facebook igår så hade jag missat att jag firar 21 års jubileum nu i mitt företag. Eller 3×7 år som någon föreslog i tråden. 😊

Så jag kommer att fira både privat och detta brev går ut som en hyllning till min lågmälda uthållighet och den glädjefyllda känsla av givande som följt mig både som yogalärare, vilket jag var 1996 – 2006 och som coach som överlappade 1999 – nu. Tjugo år i båda professionerna! Det är stort!!!

Och nu – till dig! Vad vill DU lyckönska dig själv för? 
Fuska nu inte genom att bara läsa vidare. Stanna upp, ta ett djupt andetag och tänk efter vad du är stolt för IDAG! Vad har du gjort på senaste tiden som är värt din uppmärksamhet och ditt firande? Det måste verkligen inte vara något stort som 21 år i ett bolag. Varje beslut, milstolpe eller genomförd handling som går åt det håll som du vill är värd att uppmärksamma! 

Här kommer en lekfull lista på förslag på sätt att fira:
1) Blås lite såpbubblor!
2) Skratta högt, även om ingen annan gör det!
3) Sjung i duschen! 
4) Sätt på dig en fånig hatt och ha på dig hela dagen!
5) Bjud dig själv på det härligaste du vet!
6) Tänd ett tomtebloss! 
7) Viska det du firar i någons öra, eller skriv det på en anslagstavla!
8) Ge små presenter till dina närmaste!
9) Spela in en video när du dansar! 
10) Ät desserten först! 

Ha en underbar dag med dig själv och ditt firande och vi ses snart igen! 💃