Vad gör jag egentligen?

VAD GÖR JAG EGENTLIGEN? Det är en fråga som jag får så pass ofta att jag tänkte berätta det! 🙂 Ingen har väl missat att jag är coach, men det är en diffus titel och man kan arbeta på så många olika sätt så här kommer lite av min historia som förklaring.

För snart 30 år sedan bodde jag ett år på Hawaii och där förändrades mitt liv och min framtid. Det var ett magiskt år på många sätt eftersom Hawaii är en djupt andlig och intensiv plats. Jag började yoga mycket och med det las grunden för mina kommande 20 år som yogalärare. Jag läste också massvis av böcker i personlig utveckling. Bland annat en med titeln “Do what you love – the money will follow” och bestämde mig för att så ville jag leva! 🙂

Som yogalärare var det många som ville prata med mig så 1998 startade jag “Samtal med Sati” som ett sätt att möta det behovet. Utan att veta det började mitt arbete som coach då. Mest lyssnade jag och kom med reflektioner och feedback på det jag hörde, vilket verkade fungera till belåtenhet. Nyfiken som jag är ville jag kunna och förstå mer, så jag byggde på min sjuksköterskeutbildning med en psykoterapiutbildning (sk steg 1), men det var inte förrän jag utbildade mig till coach som jag hittade hem i mitt sätt att arbeta.

Det som tilltalar mig som coach är att jag förutsätter att du har det du behöver inom dig men att du kan behöva en slags mental “barnmorska” för att få fram det. Jag behöver inte vara expert på ditt liv, det är DU. Sedan har mitt brinnande intresse för personlig utveckling och mina över 10.000 coachsessioner lett till att jag väldigt snabbt kan hjälpa dig designa vägar förbi utmaningar/hinder och till ett bättre liv och företagande! Du kommer helt enkelt mycket snabbare framåt i livet!

Jag har märkt att jag jobbar bäst med dig när du startar mitt uppe i en kris eller utmaning. Många av mina klienter har relationsproblem. Allt från problem i en (tidigare) parrelation eller svårigheter med någon i deras närhet som tar energi och fokus från det de VILL göra. Många har svårigheter med sig själva. De vill något, tex komma loss från ett dödläge, starta eget (projekt eller företag) eller tjäna mer pengar, men kommer inte till skott eller vet helt enkelt inte var eller hur de ska börja. Det löser vi lättare än många tror!

Nu har jag plats för klienter som vill ha eller behöver:
1) Företagscoaching – stöd och hjälp i både ditt företags- och din egen personliga utveckling för att nå dina önskemål.
2) Skilsmässocoaching – 7 steg som tar dig från svåra känslor till ett nytt liv. Funkar för alla slags separationer.

Allt startar med en kostnadsfri uppstartssession med mig. Jag jobbar online så du kan befinna dig var som helst i Sverige. Skicka pm så ordnar vi tid inom kort!

Om det inte är aktuellt för dig så uppskattar jag om du tipsar någon som kan behöva! 🙂