PEAK STATE AB

NU är PEAK STATE AB’s loggaprocess klar och för dig som är intresserad berättar jag gärna mer om hur och varför det blev ett namnbyte!
 
Jag har ju varit företagare länge. Mitt första företag, som jag startade -98, hette Sati Productions och var en enskild firma. I den arbetade jag främst som yogalärare tills mina barn och en ryggskada satte p för den banan. Jag startade också upp med samtal för dem som ville, men var inte utbildad än så jag kallade det bara “Samtal med Sati”. 🙂
 
Efter barnen och ryggskadan sadlade jag om. Jag gick både en steg 1 utbildning till psykoterapeut och en coachutbildning som ledde till att jag bytte arbetstider och skaffade mig en samtalspraktik. Till en början arbetade jag utifrån det stora nätverk jag haft som yogalärare senare fick jag både ett gott rykte och avtal med Arbetsförmedlingen under några år.
 
Det gick så bra för mig att jag 2010 skiftade över verksamheten i ett aktiebolag som fick namnet Satiba (Sati AB blev inte godkänt). Det har dock aldrig varit ett inspirerande namn för mig utan du har nog hört talas om mig som “Coach Sati”, som jag använt som varumärke.
 
Som coach har jag utvecklat mig till ICF MCC (Master Coach) nivån och coachat många sessioner (över 10.000) utan att göra så stort väsen av mig. Jag har alltid haft en hemsida och fått många goda rekommendationer, vilket hela tiden har lett till mer arbete.
 
När jag förra året var på Tony Robbins “Business Mastery” insåg jag att jag ville mer! Han pratade om att bygga företag med “exit-strategi”, något som jag aldrig ens tänkt på – jag var ju mitt företag!
 
Sedan dess har jag funderat och tagit mycket egen coaching!! Och insett att jag djupt inne i mig länge närt en gigantisk, global vision. Egentligen ända sedan jag var liten! I den har jag en påverkan på världen, framförallt på människors välbefinnande! Jag brinner för att människor ska må så bra som möjligt trots livsomständigheter och det är det som PEAK STATE står för, för mig!
 
Jag har också insett att det är ett för stort steg för mig att kliva ifrån att vara liten egenföretagare med bara mig själv som anställd, till att kliva in i en global vision. Det är klart att det går, men jag har hittat på ett mellansteg som jag är både stolt över och sugen på, vilket du väldigt snart kommer att höra talas om, om du följer mig! 🙂
 
Allra sist vill jag berätta det mirakulösa i hur jag faktiskt fick namnet PEAK STATE AB.
 
När jag hade identifierat att det är peak state som är den gemensamma nämnaren för både mitt arbete som yogalärare och som terapeut och coach så googlade jag och hittade ett svenskt företag som hette Peak State AB. Jag blev först besviken men tittade sedan på dem på Alla Bolag. Ägarna verkade inte haft verksamhet på några år och en tanke började forma sig i huvudet om de möjligtvis ville låta mig ta över…
 
Innan jag kontaktade dem, ringde jag Bolagsverket. Den väldigt hjälpsamma personen tittade i deras register och sa till min förvåning att de samma vecka lagt in ansökan om namnbyte!!! Det kändes som ett tecken från ovan, men än vågade jag inte hoppas för mycket!
 
Jag la in ansökan om namnbyte och under tiden jag var i Brasilien fick jag avslag på min ansökan. Det gjorde mig både nedstämd men också förvirrad – jag som tyckte det var så tydligt att det var “mitt” namn! Till slut ringde jag Bolagsverket och ställde lite frågor. Personen jag pratade med tyckte jag skulle berätta min “story” för handläggaren, vilket jag gjorde via mail en eftermiddag för ett par veckor sedan. Kl 8.20 nästa morgon fick jag besked att namnet gått igenom!
 
Med detta är första stora steget till mina största drömmar förverkligade och jag är omätligt stolt över mig själv (och har en del fjärilar i magen).
 
Tack för att du läser och är med mig på denna resa, det betyder oerhört mycket!!! <3 <3 <3