Stress – och dess motpol – välbefinnande har under alla år jag arbetat med mig själv och andra varit centralt. Vad jag har lärt mig är att – även om stress på en övergripande och fysisk nivå ger liknande effekter på oss människor – så har det på individnivå många ingångar och orsaker. Vad jag också har sett är att när vi på individnivå minskar orsakerna till stress så ökar vi vårt klarseende, vår ork, vår motivation och i slutänden vårt välbefinnande. Inte så att det händer allt på en gång, men trenden går åt motsatt håll om vi kan identifiera våra stressorer och hitta vägar ut ur dem.

Det här låter ju förmodligen ganska enkelt, so far, men kompliceras av att – vi oftast faktiskt inte är stressade av de anledningar som vi tror! Eller som Kay Pollak så fint uttrycker det – ”vi är egentligen inte störda av de skäl vi hittar på”! Så i all coaching och handledning jag levererar så ingår det att hitta vad som PÅ RIKTIGT skulle göra skillnad för DIG och få ditt liv att gå i riktning mot sant inre välbefinnande. Naturligtvis i den mån du är intresserad av det!

För, hur skulle det egentligen bli om du kände dig fullständigt fridfull och glädjefylld inuti? Vad skulle de där ”problemen” du har spela för roll och vad skulle du välja att använda din livsenergi till?