Coaching för företag

”De chefer som har fått coaching får en högre rejting i medarbetarundersökningar”, säger personalchef Anna Ohlström, Stockholms sjukhem, i tidningen Personal & Ledarskap 2012.

Oavsett om du är del av ett mindre eller större företag så erbjuder jag kvalitetssäkrad coaching för dig och/eller dina medarbetare. Konsultera mig gärna om du har frågor kring en speciell medarbetare som du tycker skulle behöva coaching.

För dig som coachar i yrkesrollen erbjuder jag coachande handledning eller coaching supervision som det heter på engelska. Genom det systemet aktiveras din egen intuition, visdom och ett högre seende som kommer både dig och dina klienter/medarbetare tillgodo.

Jag är även certifierad DiSC tränare och kan erbjuda dig och ditt företag DiSC-profiler med genomgång, individuellt och/eller i grupp.

Som alltid när det gäller min verksamhet ger jag dig möjlighet att prova-på GRATIS. Hör av dig till info@sati.se eller 070-216 59 90 så hittar vi en tid.

Resultatcoaching

Utveckla ditt företag och dig själv samtidigt!

Business for Good är för dig som brinner för det du gör, vill må optimalt och samtidigt bidra till världen på ditt unika sätt.

Tio transformerande lektioner förändrar ditt sätt att vara och verka i den här världen! På det viset når du ofta längre än du trodde du skulle på kortare tid och med mer lätthet!.Läs mer…


Handledning för coacher

Du coachar i ditt yrke som chef, HR- personal eller professionell coach. Men vem pratar du med om alla dessa undringar som uppstår i klientarbetet? Och vad skulle bli skillnaden om du gjorde det? Handledning anses som kutym för seriösa terapeuter, min önskan är att vi som coachar också följer de riktlinjerna. Det finns mycket att vinna på det!.Läs mer…

Ledarskapscoaching

Professionell coaching hjälper dig att se dina unika problem som överkomliga utmaningar! Coaching hjälper dig hantera dina projekt, reaktioner och viktiga relationer. Det gör dig tydligare i vad du vill och hur du ska åstadkomma det och skapar samtidigt mera livskraft och lättsamhet. Vill du ha mindre framskjutande och mer glädje ….Läs mer…